Medio 2015 is mijn werk officieel opgenomen in de collectie van “The Timeless Gallery Group” – Marbella – Miami – Mälmo en Warschau.

Voor mij is dat absoluut een mijlpaal te noemen om in een dergelijke gerenommeerde Gallery te mogen staan. Als kunstenaar wil je dat je werk graag gezien en gewaardeerd wordt en voor mij is dit een teken dat dit ook zo is en niet alleen in Nederland, maar dus ook in meerdere landen.

En als klap op de vuurpijl werd de grootste sculptuur die ik daar heb staan ( “Stairway to Heaven” ) gebruikt in een artikel over de Timeless Gallery in het Glossy tijdschrift, het ” Society Magazine “. Jullie kunnen je dus wel voorstellen dat ik daar meer dan blij mee ben ….. 🙂

Wanneer je de catalogus van de Timeless Gallery wilt bekijken, dan kan je die op hun website www.timelessgallerygroup.com downloaden of klik hier voor de link ervan. Mijn werk vindt je op pagina 50 en 51.

Wil je mijn werk ook in het echt zien en wil je dat graag wat dichterbij doen, dan moet ik je teleurstellen. Ik ben namelijk nog op zoek naar een Gallery in Nederland of in België die mijn werk ook graag wil opnemen in hun collectie. Tot die tijd kan je natuurlijk altijd een afspraak maken om in mijn werkplaats in Nederland te komen kijken. Hier kan je meteen zien hoe e.e.a. gemaakt wordt en meestal staat daar ook nog wel een sculptuur die al gereed is of bijna gereed is.
Voor nu wens ik je een fijne dag en wie weet tot ziens!

Vriendelijke groet, Jan-Carel Koster

Pin It on Pinterest