Relatiegeschenk HAKRON

Voor het bedrijf Hakron heeft Jan-Carel deze sculptuur in oud Eiken gemaakt. Het hout was afkomstig uit Park de hoge Veluwe. Dit werd zichtbaar duidelijk doordat tijdens het proces een granaatscherf tevoorschijn kwam. Dit geeft de zwarte verkleuring in het hout. Sommigen zouden dit niet leuk of mooi kunnen vinden, maar JC was juist hierdoor erg tevreden over het resultaat. Dit geeft het beeld nog meer diepgang. Voor hem speelt de 4e dimensie altijd een belangrijke rol. En wat is nu leuker dan dit erbij te kunnen vertellen!

Relatiegeschenk | 40 jaar directeur

De directeur Dhr. van ’t Slot was 40 jaar directeur van Hakron, een betonbouwbedrijf. Reden voor alle medewerkers om een mooi aandenken voor hem te laten maken. Aan de binnenzijde van het beeld zijn 40 traptreden uitgehouwen die de 40 dienstjaren van De heer van ’t Slot moeten verbeelden. Maar ook het bestijgen van de maatschappelijke ladder speelde een belangrijke rol in het verhaal. De sokkel is gemaakt van beton waarop een mooie gravure met tekst ter ere van het 40 jarig jubileum kwam te staan.

Ontwerp

Het ontwerp en het achterliggende verhaal zijn na uitvoerige gesprekken met enkele personeelsleden door Jan-Carel gemaakt. Na goedkeuring gaat hij altijd vol passie aan de slag en dat geeft ook zijn weerslag op de sculptuur zoals u deze nu voor u ziet. Telkens weer anders, maar toch heel herkenbaar met het handschrift van de beeldhouwer die de boventoon voert. Met name het vakmanschap straal er van af …. !

CONTACT

Wilt u nu ook iets bijzonders laten vervaardigen door Jan-Carel …… dat kan natuurlijk! Maar neem wel even de tijd hiervoor zodat er ruimte is voor het creatieve proces. Neem gerust contact met hem op. Zijn gegevens vind u in het CONTACT gedeelte van deze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 1 reviews
 by Gert-Jan Renes
Relatiegeschenk Hakron

Jan-Carel heeft voor het jubileum van onze directeur/eigenaar, de heer van 't Slot, een prachtige sculptuur gemaakt. Het kunstwerk "Faith in Passion" staat onder meer voor 40 jaar, passie, succes en betrouwbaarheid. Een bevlogen kunstenaar en prettig in de samenwerking!
COMPLIMENTEN en ZEKER aan te bevelen!!

Pin It on Pinterest