Deze handgemaakte natuurstenen wastafel is een nieuw ontwerp van Jan-Carel. Het is de grote broer van zijn eerder gemaakte hoekfontein die geschikt is voor in een klein toilet. Deze ca. 300 kg wegende, hangende natuurstenen wastafel is geschikt voor in een groter toilet of badkamer. Natuurlijk kan deze fontein ook buiten. Want juist deze steensoort kan goed gebruikt worden voor objecten die buiten komen te staan of hangen. De afvoer van dit model is wederom in de uitgeholde achterzijde verwerkt om geen onnodige buizen tevoorschijn te laten komen in het interieur. Ook in de wastafel is geen chrome afvoerdop te zien. Deze is netjes en subtiel weggewerkt op een manier dat er toch altijd een mogelijkheid bestaat om bij een eventuele verstopping bij de oorzaak te kunnen komen.

Het verweerde uiterlijk van de steen is wederom in dit ontwerp een mooi contrast met het strak uitgevoerde wasgedeelte. De wens van de klant wat extra ruimte te creëren om attributen op te plaatsen is door Jan-Carel op deze speelse manier verbeeld in dit wederom exclusieve en unieke natuurstenen model wastafel.

Het formaat van deze hangende hoek wastafel is Hoog 70 cm x Br 57 / 56 cm.

Bent u op zoek naar een dergelijke fontein of zoekt u een andere unieke en exclusieve oplossing voor in uw badkamer of toilet ruimte? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Jan-Carel. U zult al gauw merken dat er vele mogelijkheden zijn buiten de reguliere uitvoeringen om. Jan-Carel weet als geen ander hoe uw idee een unieke en exclusieve twist te geven.

Bijgaand de andere website van de Beeldhouwer waarop hij zijn unieke creaties op dit gebied uitgebreid toelicht:

www.gemstonesculptures.com  /  info@gemstonesculptures.com

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest