€ 695,-

Exclusieve Natuurstenen wandlamp

Type “Modern”

Deze natuurstenen wandlamp is ontworpen en met de hand vervaardigd door de Nederlandse beeldhouwer Jan-Carel Koster en behoort tot de serie die is uitgevoerd in Diabas. Dit is een schaars soort steen afkomstig uit Duitsland. De beeldhouwer heeft deze stenen zelf in de groeve voor u geselecteerd teneinde de juiste uitstraling te krijgen voor de wandlampen in uw natuurlijke interieur. Door de natuurlijke uitstraling van de steen in combinatie met de veelal kleine gepolijste details heeft de beeldhouwer een unieke serie weten te ontwerpen en te vervaardigen. 

In zijn kunstwerken zien we ook vaak dergelijke details terugkomen. Contrasten in vorm, materiaal, kleur en structuur is een veel gebruikte werkwijze van Jan-Carel. Zo ook de organische vormen die hij nu zo hier en daar getracht heeft om te buigen om het contrast te vergroten. 

Voor een ander model zie type “Long”.

Bevestiging

Natuurlijk zijn de natuurstenen wandlamp (en) allemaal gesigneerd en uniek in hun soort. Allemaal zijn ze voorzien van een LED-lamp 2100K of 2700K warm white met een gebruik van 1W. (2100K is warmer dan 2700K). De achterzijde is voorzien van 2 ‘ophang gaten’ zodat de 17 kg. wegende lamp eenvoudig kan worden opgehangen door middel van een simpele bout in de muur te draaien teneinde de juiste afstand te verkrijgen. 

STROOMVOORZIENING

Door de uitsparing aan de achterzijde kan de stroomvoorziening onzichtbaar in de muur worden weggewerkt. Hierdoor zijn de storende electra kabels niet hinderlijk in het zicht zodat het net lijkt of de lamp als rots uit de muur komt.

VERZENDING

De lampen worden in een degelijke houten doos WORLD WIDE verzonden, meestal door de DHL.

De prijs is exclusief 9% BTW en exclusief verzendkosten

  • Prijzen voor verzending in Nederland zie Post.nl
  • Prijzen voor verzending in Europa zie DHL
  • Prijzen voor verzending Wereldwijd zie DHL

Vanzelfsprekend wordt dit allemaal voor u verzorgd.

BESTELFORMULIER

  • Hidden

Pin It on Pinterest