€ 6.500,-

De prijs is inclusief BTW en transportkosten in Nederland

(uitgezonderd de waddeneilanden)

Staande lamp sculptuur

Deze houten lamp sculptuur is gemaakt uit een zeer oude Acacia stam acacia met hierin verwerkt een op afstand bedienbare LED verlichting die middels een afstandsbediening of via je SMART-Phone kan worden bediend in iedere gewenste kleur. Deze houtsoort Acacia, ook wel Robinia of schijnacacia genoemd, is prachtig grillig van structuur waardoor je in combinatie met het licht een schitterend effect verkrijgt.

Uitgehold en hand gemaakt.

Deze lamp is volledig met de hand vervaardigd en aan de binnenzijde geheel uitgehold zodat daarin het licht kon worden geplaatst. Aan deze lamp is geen machine te pas gekomen. Van begin tot eind is er alleen een hamer en beitel gebruikt. Op deze manier is de natuurlijke uitstraling van de lamp sculptuur intact gebleven en is er alleen een subtiele toevoeging van Jan-Carel’s hand aan toegevoegd. Op deze manier ziet u wederom het contrast tussen wat de mens heeft gemaakt en de schitterende vormen die de natuur heeft vervaardigd. De lamp sculptuur is gesigneerd met koper door de beeldhouwer zelf.

Het formaat

De hoogte van deze lamp sculptuur is 4 meter. En met een doorsnede van bijna 80 cm vrij fors te noemen. Dit object past daarom prachtig in een grote entree van een woning of bedrijf waarbij de lamp een prachtige Eye-catcher zal zijn.

Levering

Wanneer u nu denkt, dat past prachtig in mijn hal, deze is van mij ! Vult u dan onderstaand bestelformulier in en Jan-Carel neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. De prijs is inclusief de transport kosten in Nederland. Voor een buitenlandse levering komt er een toeslag bij afhankelijk van de locatie.

Vindt u het interessant wat u ziet?

Abonneert u zich eens op zijn YouTube kanaal zodat u niets mist van al zijn projecten die hij regelmatig via een vlog met de wereld deelt.

BESTELFORMULIER

  • Hidden

Pin It on Pinterest