Houten wandsculptuur

Deze autonome houten wandsculptuur is door Jan-Carel gemaakt in Robinia, ook wel schijn acacia genoemd. Zodra hij even wat tijd tussendoor over heeft maakt hij dergelijke objecten om ook zijn eigen visie op bepaalde onderwerpen te verbeelden. Om die reden noemt hij zichzelf een Multi-dimensionaal beeldhouwer omdat hij in de eerste 3 meest bekende dimensies werkt, de hoogte, de breedte en de diepte. Maar ook in de 4e en 5e dimensie door een verhaal achter de sculptuur te beschrijven en natuurlijk om in bijzondere materialen te werken, die op hun manier weer een extra energie aan de sculptuur geven. Op deze manier geeft hij een extra positieve lading aan ook weer deze sculptuur. Meestal gaat het over iets wat in zijn dagelijkse leven een rol speelt. Zo ook weer in deze houten wandsculptuur. De titel van deze sculptuur zegt in dit geval eigenlijk voldoende. Door het nu niet te beschrijven maar te vertellen blijft er voor u voldoende ruimte over om zelf uw creatieve gedachte te laten gaan.

The title

“The Synchronizing Universe”.

In het onderstaande filmpje verteld hij hierover. Mocht je hier vragen en of opmerkingen over hebben, dan staat hij je graag te woord.

contact@jancarelkoster.com

 

Hoe het was......

Beeldhouwer Jan-Carel Koster | Houten wandsculptuur "The Synchronizing Universe"

En hoe het is geworden .......

Beeldhouwer Jan-Carel Koster | Houten wandsculptuur "The Synchronizing Universe"

Aanvullende informatie

  • Formaat : Lengte 105 cm / diepte 38 cm
  • Gewicht : 37 kg.
  • Houtsoort : Robinia

Heeft u interesse in een sculptuur bij u aan de wand, dan kunt u ook hier eens naar kijken. Weer iets heel anders, maar erg leuk!

Laat uw reactie hieronder achter zodat Jan-Carel weet wat jullie ervan vinden ……….

 

EMAIL: contact@jancarelkoster.com

Houten wandsculptuur "The Synchronizing Universe".

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest