€ 13.995,-

De prijs is inclusief BTW en inclusief transport en plaatsen (In Nederland, begane grond)

Harley-Davidson tafel

De echte Harley liefhebber

Deze Harley-Davidson tafel is er één voor de echte Harley liefhebber. De tafel is hand vervaardigd in een massief eiken tafelblad van 8 cm dik en heeft een lengte van 300 cm. Het embleem heeft een doorsnee van 140 cm. Jan-Carel heeft deze schitterende creatie met hamer en beitel uitgehouwen in een tafel van Zwaartafelen te Amersfoort. Zij maken tafels op maat en hebben een gezellige showroom waar u deze HARLEY creatie ook kunt bewonderen.

Het vervaardigen

Nadat Jan-Carel, na heel wat uurtjes te hebben gehakt, het embleem klaar heeft. Wordt de afbeelding en in dit geval ook de gehele tafel afgegoten met een glasheldere epoxy giethars. Het onderstel is in hoogte verstelbaar en is gemaakt van stoer zwart staal. Zo is het totale plaatje compleet en kan de echte Harley-Davidson fan zijn hart ophalen wanneer hij met zijn maten een gezellig biertje zit te drinken aan tafel.

Of u deze tafel nu alleen als pronkstuk, vergadertafel, eettafel of bartafel gebruikt. Het blijft in ieder geval een unieke creatie waarvan er geen tweede is. Het 3D effect is werkelijk subliem te noemen en de details en verfijning van het motorblok zijn een streling voor het oog. De donkere tinten zijn erin gemaakt door middel van branden, dit geeft weer een extra diepte effect.

Bezorging

Denkt u nu na het zien van deze tafel, deze is voor mij! Dat kunnen wij ons voorstellen. Hij staat gereed voor u te wachten voor het transport naar uw woning, bedrijf of ‘Man Cave’ ……. Vul hieronder het bestelformulier in en er wordt contact met u opgenomen om het transport van de tafel in uw richting te bespreken.

De prijs is inclusief BTW en inclusief transport en plaatsen (In Nederland). Buiten Nederland is dit afhankelijk van de locatie, maar dit wordt in een oogwenk voor u geregeld.

Ook zo’n 3D tafel?

Wilt u nu ook zo’n unieke tafel in uw huis, bedrijf of kantoor. Jan-Carel maakt ze speciaal voor u op maat, met uw eigen verhaal of logo erin uitgehouwen. Natuurlijk zijn er legio mogelijkheden om uw tafel te personaliseren. Dit kunt u in een vrijblijvend gesprek allemaal met Jan-Carel bespreken. Ook de houtsoort en de afwerkingswijze kunt u zelf uitkiezen.

Kijkt u maar eens naar het verhaal op Linda TV van Frans Duijts, waar hij verteld dat hij aan een KUNSTWERK eet. Of naar Max Verstappen. Zij zijn beide de trotse eigenaren van een dergelijke tafel. Maar telkens weer in een andere uitvoering.

Voor informatie info@jancarelkoster.com of vul het onderstaande formulier in.

BESTELFORMULIER

  • Hidden

Pin It on Pinterest