De Frans Duijts eettafel

Frans Duijts wilde graag een bijzondere eettafel, nou dan is hij hier aan het juiste adres. Jan-Carel heeft naar zijn persoonlijke wensen geluisterd en samen met Frans Duijts dit ontwerp bedacht. Of eigenlijk kwam Frans met dit idee en heeft Jan-Carel het van daar overgenomen. Het resultaat is een schitterende 3 meter lange eettafel die zeker uniek te noemen is. Het ontwerp is 6-8 cm diep uitgehouwen in dit Suar houten tafelblad. De betekenis van deze afbeelding is en blijft persoonlijk, dus dat zal hier niet beschreven worden.

Nadat de eettafel door Jan-Carel was uitgehouwen is de afbeelding volgegoten met epoxy en nadien in zijn geheel afgegoten met een glasheldere epoxy giethars met daaroverheen een krasvaste laag ter bescherming.

Denk je nu, ik wil ook zo’n tafel! ……. dat kan …. Jan-Carel maakt samen met Zwaartafelen dit soort exclusieve tafels. Zwaartafelen maakt dan de tafel en Jan-Carel beeldhouwt de afbeelding erin. Dit gebeurt overigens allemaal handmatig, er komt zelfs geen schuurpapier aan te pas. Kijk ook maar eens naar deze tafel voor Max Verstappen.

Voor informatie kan je contact met Jan-Carel opnemen via jancarelkoster@gmail.com

Denk er wel aan dat op dergelijke tafels een levertijd zit. Afhankelijk van de houtsoort duurt het maken van een tafel ca 6 tot 8 weken. Dan moet de afbeelding er in worden uitgehouwen en afgegoten. Een levertijd van 4 maanden is een termijn waar u ongeveer rekening dient te houden. E.e.a. kunt u in overleg met hem afstemmen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest