Verkocht

Edelstenen sculptuur

Inner Space is een autonome, edelstenen sculptuur vervaardigd in het zogenaamde ‘Sodalite’. Het is gemaakt om de energie in het communiceren tussen de verschillende culturen te stimuleren. De blauwe steen staat namelijk bekend om zijn kracht hierin, dit was voor Jan-Carel 1 van de redenen om de sculptuur in deze steensoort te maken. Hij zegt hier zelf het volgende over:

“Met deze sculptuur probeer ik mensen te bereiken die bereid zijn om in hun ziel te kijken om op zoek te gaan naar hun eigen innerlijke ruimte, zodat zij met een open geest een helpende hand kunnen uitsteken om anderen te helpen”. Mijn doel is dat mensen de energie van en in deze sculptuur voelen en proberen te zoeken naar de beste manier om te communiceren met anderen. 
Want in de communicatie ligt veel rust verscholen.

Jan-Carel wil in deze sculptuur contrasten in vorm en structuur benadrukken, maar er tegelijkertijd een harmonieus gevoel aan mee geven. Naar mijn idee is dit schitterend gelukt door o.a. de contrasten in bewerking van de steen. De gepolijste en gevijlde lijnen in contrast met de natuurlijke grilligheid van de steen. Het resultaat is een harmonieus geheel geworden, net zoals Jan-Carel dit heeft bedoeld.

Sodaliet

De edelstenen sculptuur is gemaakt in het zeer harde Sodalite. Een prachtige diepblauwe steen afkomstig uit Namibië. Alleen al in deze steen werken geeft een enorme energy boost volgens Jan-Carel. “Inner Space” is 102 cm hoog en tussen de 30 en 40 cm diep. Het gewicht zal ergens rond de 350 kg zijn. Hier vind u meer informatie over de steensoort Sodalite.

Interesse?

Indien u uw eigen verhaal verbeeld wilt zien in een energie boostende sculptuur dan kan dit natuurlijk ook. Neem gerust contact met hem op via contact@jancarelkoster.com en bespreek vrijblijvend uw wensen. Kijk op deze website eens naar andere edelsteen soorten waarin gewerkt kan worden | www.gemstonescultures.com

BESTELFORMULIER

  • Hidden

Pin It on Pinterest