Voor een klant heeft Jan-Carel een prachtig ontwerp gemaakt van een dubbele wastafel. De wens was om de natuur in huis te halen en dit te combineren met design in de badkamer en toiletruimte.

De stenen fonteinen die Jan-Carel maakt zijn dan bij uitstek geschikt om juist dit te doen. Natuur, kunst en design verbinden in 1 object en in het geval van deze klant nog in een paar aanvullende objecten, zoals een badmeubel, hoekfonteinen en lampen.

Deze dubbele natuurstenen fontein / wastafel is gemaakt in de steensoort Diabas. In het begin woog de steen bijna 4.000 kg en na een tijd hakken en zagen bleef daar nog 3.000 kg van over. Speciaal hiervoor is er een extra zware fundering nodig om dit meubel te kunnen dragen. Ook het transport en plaatsen van deze dubbele wastafel heeft wat voeten in aarde. Zeker het plaatsen is een secuur werk dat door echte specialisten moet worden uitgevoerd. Jan-Carel zorgt in dit geval voor de juiste mensen die dit kunnen (zie het YouTube filmpje hieronder).

Het formaat is L. 296 cm en de hoogte is 120 cm

Voor informatie over de mogelijkheden die bij u van toepassing zouden kunnen zijn kunt u terecht op de andere website van de Beeldhouwer die speciaal gaat over het ontwerpen en vervaardigen van deze toegepaste kunst objecten. Neem gerust contact op via www.gemstonesculptures.com / info@gemstonesculptures.com

Transport of Handcrafted wash-basin

New exclusive design bathroom furniture

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest