Harley Davidson tafel

Harley-Davidson tafel

Deze Harley-Davidson tafel is er één voor de echte Harley liefhebber. De tafel is hand vervaardigd in een massief eiken plaat van 8 cm dik en heeft een lengte van 300 cm. Het embleem heeft een doorsnee van 140 cm. Jan-Carel maakt deze mooie creaties samen met Zwaartafelen in uw op maat gemaakte tafel. Zij maken de tafel en Jan-Carel hakt het embleem er met hamer en beitel uit.

Nadat hij, na heel wat uurtjes gehakt te hebben, het embleem klaar heeft. Wordt de afbeelding en in dit geval ook de gehele tafel afgegoten met een glasheldere epoxy giethars. Het onderstel is van stoer zwart staal. Zo is het totale plaatje compleet en kan de echte Harley-Davidson fan zijn hart ophalen wanneer hij met zijn maten een gezellig biertje zit te drinken aan tafel.

Wilt u nu ook zo’n unieke tafel in uw huis, bedrijf of kantoor. Jan-Carel maakt ze op speciaal voor u op maat, met uw eigen verhaal of logo erin uitgehouwen. Natuurlijk zijn er legio mogelijkheden om uw tafel te personaliseren. Dit kunt u in een vrijblijvend gesprek bij Zwaartafelen allemaal met hen en Jan-Carel bespreken. Ook de houtsoort en de afwerkingswijze kunt u zelf uitkiezen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan-Carel of met Zwaartafelen”: info@jancarelkoster.com |  info@zwaartafelen.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest