Ondernemersprijs 2012

Ondernemersprijs 2012

De ondernemersprijs 2012 zal dit jaar in opdracht van “Van Driel & Partners” wederom door mij worden vervaardigd. De winnaar weten we op dit moment nog niet, dat zal pas bekend worden gemaakt tijdens de uitreiking waarbij de winnaar zal worden gekozen door een jury. De 3 genomineerde bedrijven worden beoordeeld op hun speach die zij op de avond van de uitreiking moeten houden.

De winnaar krijgt onderstaande sculptuur als Award voor de ondernemer van het jaar 2012. (De naam zal achteraf pas in de sculptuur worden verwerkt).

 

Uitleg sculptuur:

Zicht op Morgen

“Zicht op morgen” is dit jaar het thema dat aan de ondernemersprijs 2012 is gekoppeld. En dat is natuurlijk niet voor niets in deze economisch moeilijke tijden. Het zicht op morgen vergt een scherp inlevingsvermogen van de ondernemer. Hij dient zich bewust te zijn van het verleden, maar zeer zeker ook het heden en nog belangrijker de onvoltooide toekomstige tijd  en wat deze brengt. Wanneer de ondernemer dit bewustzijn heeft, dan kan hij/zij accuraat reageren op de marktwerking.

Om die reden heb ik een soort van tijdsrol ontworpen die momenteel zichzelf ontvouwt en waarbij de naam van de ondernemer gedeeltelijk zichtbaar is om zichzelf steeds meer ontvouwen, (lees ontwikkelen). Ontwerp 'Ondernemersprijs 2012'.

Het ‘zicht op morgen’ is een onzekere factor, ook al proberen we alles in zekerheid te krijgen. Maar ondernemen is risico lopen en daarbij kan niet altijd alles zichtbaar zijn. Wat de dag van morgen ons brengt??… niemand weet het, maar toch hebben we daar graag zicht op. De ondernemer van het jaar is een ondernemer die dit zicht op morgen voor zichzelf al heeft beschreven op een soort van tijdsrol waarin zijn stappen naar een wat zekerdere toekomst staat beschreven.

Deze sculptuur verbeeld het ‘Tijdspad’ met plannen om de toekomst van zijn bedrijf in zekerheid vast te leggen.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest