Interieur Designer?

Bent u interieur designer of inrichter? Dan vindt u dit vast interessant! Samen met u kunnen er naast de producten die Jan-Carel al heeft bedacht, nog heel veel mooiere producten worden ontworpen. Twee kunnen er immers meer dan 1 ….. 

Afkomst

Heeft u bijvoorbeeld iets bedacht en weet u niet hoe en of dit kan worden toegepast? Neemt u dan eens contact met Jan-Carel op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Hij komt namelijk uit een familie van creatievelingen, kunstenaars en bouwvakkers. Hierdoor is zijn kennis in combinatie met zijn ca 42 jaar lange werkervaring groot en dat is af te zien aan de projecten die hij van A tot Z zelf regisseert. 

Alles is mogelijk

Wilt u als interieur designer een nieuw product laten ontwikkelen of heeft u een idee of ontwerp en ontbreken er technische details? Maakt u dan vrijblijvend eens een afspraak en het zal u verbazen wat er mogelijk is. Of heeft u nog helemaal geen ontwerp en wilt u eerst eens horen wat de mogelijkheden zijn? Jan-Carel kan u veel ideeën geven om tot een uniek en exclusief ontwerp te komen. Want of het nu in hout en of in steen moet zijn, beide is geen enkel probleem, de toepasbare mogelijkheden zijn oneindig. 

Natuurstenen fontein | Beeldhouwer Jan-Carel Koster
Natuurstenen wastafel in Diabas

Passie

Tegenwoordig is er veel vraag naar interieur objecten die als inspiratiebron de natuur hebben. Dat Jan-Carel van kinds af aan veel tijd in de natuur doorbracht is te zien aan zijn objecten waarin hij de natuur een belangrijke rol toe bedeeld. Hierdoor kan hij als geen ander zijn passie voor de natuur en beeldhouwen combineren om de voor u toepasbare objecten te creëren. En of hij dit nu samen met u of alleen ontwikkelt, zijn passie hierin zal dezelfde zijn die zijn weerspiegeling zal geven aan het eindresultaat.

Want wat is er nu mooier dan de natuur zelf! Een toevoeging van zijn hand is soms subtiel en de andere keer wat meer aanwezig. Toch zorgt hij er altijd voor dat de uitstraling van het object rustig en als vanzelfsprekend kan worden beschouwd. Kijk bijvoorbeeld eens naar zijn badkamer meubels / wastafels van natuursteen waarin hij zijn hand op subtiele wijze toevoegt aan de natuur. Het contrast van kleur en structuur geeft een prachtige uitstraling waarin wij onszelf bij een juiste toepassing in ons eigen huis in de natuur wanen.

Marge

Juist hier komt u als interieur designer of inrichter goed van pas. Want samen met u kan de juiste rust in stijl en uitvoering in het interieur worden gevonden. Het resultaat zal een unieke, exclusieve uitstraling zijn die toepasbaar is voor de High End klanten die u graag wilt bedienen en wilt voorzien van bijzondere objecten die niemand anders heeft. De marge zal per object bespreekbaar zijn, maar zal ook iedere keer weer verschillend zijn in verband met de toepassingsmogelijkheden en de materiaalinkopen die zeer uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld even aan de toepassingsmogelijkheden in edelsteen.

Natuurstenen wastafel uitgevoerd in Diabas door Beeldhouwer Jan-Carel Koster
En Suite deuren van hout in de Gotische Stijl | Ontwerp Beeldhouwer Jan-Carel Koster

Voorbeeld

Als interieur designer gaat u natuurlijk graag mee met de wensen van uw klant en de wensen die in deze tijd passen. Maar toch wilt u zich onderscheiden in uw unieke ontwerpen. Nou dat kan wanneer u contact met Jan-Carel opneemt. Als voorbeeld wil ik hier bovenstaande foto van de En Suite deuren nemen.

Bij vele huizen zien we tegenwoordig de in zwart staal uitgevoerde deuren, scheidingswanden en En Suite of Louvre deuren. Deze deuren waren vrij prijzig, maar doordat er zoveel vraag naar was/is zijn er ook vele aanbieders bijgekomen en worden er veel consessies gedaan in de prijs en kwaliteit. Hierdoor zoeken de interieur designers en inrichters, maar ook de consumenten die in het High End segment circuleren  naar iets nieuws en exclusiefs. Zo kwam er een interieur ontwerpbureau bij Jan-Carel terecht met de vraag of hij hier niet iets voor kon bedenken.

De uitkomst van deze zoektocht is een concept zoals bovenstaande schets waarbij dezelfde ranke uitstraling wordt gebruikt als in staal, maar dan uitgevoerd in hout. Jan-Carel heeft hiervoor diverse proeven gedaan om de draagkracht in de houten frames hetzelfde te krijgen als in staal. Het resultaat is verbluffend en een aanvulling voor de High End markt. De deuren zijn binnenkort leverbaar in diverse soorten en kleuren hout. Het Interieur ontwerpbureau was zeer tevreden met het resultaat en zeker omdat ze de eerste in Nederland zijn die dit nu kunnen aanbieden.

 

Geïnteresseerd geraakt?

Bent u nu geïnteresseerd maar vooral geïnspireerd geraakt door wat u heeft gelezen en gezien op de website?

Belt of mailt u dan gerust met Jan-Carel. Hij komt graag bij u aan om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

  • info@jancarelkoster.com
  • 06 – 361 104 34

U kunt Jan-Carel ook volgen via Instagram en of Facebook

Gemstone Batschulpture | Jan-Carel Koster | Labradorite

Enkele interessante linken :

www.gemstonesculptures.com

www.idaline.nl

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest