Cursus Beeldhouwen in het bos

Datum: 7 juli, 2014
Tijd: 09:30  tot  16:30

WORKSHOP BEELDHOUWEN IN STEEN EN HOUT

  • Leeftijd: Vanaf 13 jaar
  • Prijzen: 5-Daagse Workshop €425,- (Inclusief goed verzorgde warme lunch door een OERKOK en gereedschap (excl. materiaal massief hout of steen).
  • Tijden van 9:30 uur – 16:30 uur.
Beeldhouwen in hout

In de workshop beeldhouwen kun je beelden maken van hout of steen. Verschillende beeldhouw- en afwerkingstechnieken komen hier aan de orde. De workshop is voor zowel beginnende beeldhouwers alsook voor de gevorderde.

Deze 5 daagse workshop beeldhouwen wordt in de bossen bij Winterswijk gegeven.Tevens worden er tijdens deze cursus beeldhouwen ook andere cursussen gegeven in het bos zoals: Workshop vers hout bewerken, IJzer smeden, mandenvlechten etc.

Alles wordt zonder elektrische of anderzijds aangedreven machines gedaan op de manier zoals men het vroeger ook deed, puur ambachtelijk werken in een inspirerende en natuurlijke omgeving. Zelfs het eten wordt bereid door een Oerkok op houtvuur en een soort van heksenketel, zie bijgaand artikel

Houtbewerking

De workshopleiders zijn:

 
 

 CAMPING ARRANGEMENT

Doordat de workshops van the green circle uniek zijn is er landelijk interesse. Voor overnachting kunt u contact opnemen met Daan de Leeuw (info@bijzonderehoutbewerkingen.nl) . Er zijn in de buurt verschillende minicampings/trekkershutten, gezinscampings of B&Bś.

 

Wilt je weten wat je kunt verwachten in het bos? Op dit youtubefilmpje vindt je een sfeerimpressie van de workshop vers hout.

 

Voor informatie/aanmelding vul het formulier in en verstuur per email!

omgevingsfoto workshop