Unieke houten tafels … Persoonlijk en handgemaakt!

JAN-CAREL MAAKT UNIEKE HOUTEN TAFELS OP MAAT, GEPERSONALISEERD EN HANDGEMAAKT. IEDERE DENKBARE AFBEELDING KAN IN EEN BLAD WORDEN UITGEHOUWEN. OF DIT NU IN EIKENHOUT IS OF BIJVOORBEELD IN SUAR HOUT. ALLES IS MOGELIJK …… ZELFS IN STEEN.

Afwerking

Natuurlijk is het niet erg handig om de uitsnede te laten zoals die is, omdat dan de tafel ‘gedeeltelijk’ niet meer te gebruiken is. Daarom wordt de uitsnede afgegoten met een glasheldere Epoxy Giethars. Deze kan  zowel een matte als een High Gloss uitstraling krijgen. Op deze manier ontstaat er weer een vlakke tafel waarin een 3D effect zichtbaar is van bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Een ander leuk idee voor in een tafel is bijvoorbeeld om de namen van de kinderen op hun plek uit te snijden. Of uw familiewapen ……. ! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden te bedenken om uw tafel op een unieke, ambachtelijke en persoonlijke manier uit te laten werken.

Kijk, zo gaat het in zijn werk:

 

HEET U BIJVOORBEELD DEN UIJL ….. OF WOONT U IN EEN KASTEEL.

DAN IS DIT OOK EEN LEUK IDEE ….. 🙂

 

Zwaartafelen | Den Uijl
Unieke houten tafel | Kasteel van Kleef | Beeldhouwer Jan-Carel Koster

Een andere unieke mogelijkheid is om uw logo extra diep uit te houwen in een 8 cm dik eiken houten blad en daarna met een high gloss Epoxy af te gieten zodat er een hygiënisch oppervlak ontstaat, zoals in deze tafel / werkblad van The Sea Shepherd Tattoo shop in Amsterdam. Deze is afgegoten met een zogenaamde soft top om krassen en dergelijke te voorkomen. Op deze manier heeft u een superstrak, hygiënisch werkblad met toch uw eigen 3D afbeelding erin verwerkt.

Geert Vons met zijn werktafel voor de SEA SHEPHERD Tattoo shop

Sea Shepherd Tattoo | Geert Vons

Wilt u ook zo een unieke en handgemaakte tafel van Jan-Carel? Dan kunt u contact met hem opnemen door een mail te sturen naar: CONTACT@JANCARELKOSTER.COM  

Vind u UNIEK niet genoeg en wilt u het ook EXCLUSIEF …. dat kan! Hier vind u de GOUDEN PORSCHE tafel en de GOUDEN LAMBORGHINI tafel.

Of kijkt u eens op de website van ZWAARTAFELEN om alvast een keuze te maken met betrekking tot de soort gewenste tafel. Want de unieke houten tafels die Jan-Carel maakt worden via hen aan u thuis afgeleverd.

Pin It on Pinterest