Handgemaakte natuurstenen fontein

Natuurstenen fontein – Handgemaakt

Deze natuurstenen fontein is handgemaakt en is de laatste creatie van Jan-Carel. Het model is ditmaal een staande die in een hoek geplaatst kan worden in een badkamer of toiletruimte. Het model is 87 cm hoog en past gemakkelijk in een normale toiletruimte. De rechte zijde van iedere hoek is aan de ene zijde 38 cm en de andere 35 cm.

Deze natuurstenen fontein is gemaakt van het soort natuursteen waar Jan-Carel graag mee werkt vanwege de kracht en uitstraling van deze steen. Het natuurlijke effect in combinatie met de strak gepolijste fontein geeft een bijzondere en krachtige uitstraling in uw badkamer of toiletruimte. Alles wordt van uit 1 stuk gemaakt zoals te zien is in het bijgaande YouTube filmpje.

Wilt u nu ook eens zoiets voor in uw badkamer? Dat kan, er zijn legio mogelijkheden, maar 1 ding is zeker: iedere creatie van Jan-Carel is uniek en exclusief te noemen en wordt voor u op maat gemaakt en geleverd. Ook het plaatsen kan in overleg met hem geregeld worden. Bedenk wel dat er nooit 2 hetzelfde zijn.

Bespreek de mogelijkheden vrijblijvend met hem en maak een afspraak. Hij komt graag bij u kijken om samen met u de mogelijkheden door te nemen. Wilt u een andere kleur steen of juist iets heel groot? Dat kan ook, alles is bespreekbaar, zie deze dubbele fontein maar eens.

 

Mail naar  info@jancarelkoster.com en vraag hem naar de mogelijkheden. Of kijk eens op zijn andere website www.gemstonesculptures.com

 

Pin It on Pinterest