Max Verstappen bartafel

Deze Max Verstappen Bartafel is speciaal ontworpen voor Max zelf. In het tafelblad is een reliëf uitgehouwen waarin zijn favoriete circuit is te zien, namelijk De Red Bull ring in Oostenrijk. Ook is de nieuwe RB15 afgebeeld met daar omheen de logo’s van Aston Martin, Red Bull en Jumbo.

Dit alles is door Jan-Carel in een 10 cm dikke plaat Suar hout uitgehouwen in een formaat van 140 x 100 cm. Nadien is de gehele afbeelding volgegoten met een glasheldere epoxy giethars, zodat de tafel weer te gebruiken is waar deze voor bedoeld was. Zoals je ziet is de bartafel mooi strak afgegoten met als laatste laag een anti kras laag.

De bartafel is Max Verstappen aangeboden tijdens de Jumbo Racedagen te Zandvoort

Deze tafels maakt Jan-Carel in samenwerking met Zwaartafelen te Amersfoort. Dat wil zeggen; Zwaartafelen maakt de tafel en Jan-Carel Beeldhouwt er iets moois in. Vind u dit nu allemaal net iets te gedetailleerd, Jan-Carel maakt ook  uw eigen logo in een tafel, zoals deze tafel die hij heeft gemaakt voor de KNVB

Wil je nu ook zo’n mooie en exclusieve tafel? Jan-Carel ontwerpt ze in samenspraak met de klant waarbij hij of zij hun wens kunnen duidelijk maken. Bij interesse kan je contact met hem opnemen via jancarelkoster@gmail.com of rechtstreeks met Zwaartafelen zodat zij je de weg kunnen wijzen op tafelgebied.

Max Verstappen Bartafel

Pin It on Pinterest