De AJAX tafel van Nederland

Deze Ajax tafel is voor de echte Ajax fan!! Jan-Carel heeft namelijk een tafel gemaakt met het oude Ajax logo/embleem in het tafelblad. Voordat hij begon heeft hij een poll op het internet gehouden omtrent de keuze welk logo te gebruiken. Er is natuurlijk het logo dat momenteel door Ajax wordt gebruikt. Je hebt het oude logo, maar ook combinaties van die twee. De uitkomst van de poll was het oude logo, eigenlijk koos bijna iedereen daarvoor. Sommigen kozen voor de combinatie, maar niemand voor het echte logo dat momenteel wordt gebruikt. Kortom, de keuze was niet moeilijk omdat dit oude logo wat interessanter is om uit te houwen in plaats van de 11 strepen die een gezicht verbeelden in het nieuwe logo. Eigenlijk zat er in het combinatie logo de meeste uitdaging, maar er is toch gekozen om een echt bestaand logo te maken en daarom het oude logo.

De tafel

Het Ajax logo wordt uitgehouwen op een formaat van 75 cm doorsnee in een 10 cm dik SUAR houten blad. Dit blad heeft een formaat van 100 x 115 cm. Het logo is afgevuld met een glasheldere epoxy giethars zodat er weer een vlak geheel ontstaat en de tafel weer is te gebruiken waar deze voor is bedoeld. De bedoeling is dat er een metalen bar onderstel onder komt zodat de tafel als een sta/bar tafel kan fungeren. Net als de tafel die Jan-Carel voor Max Verstappen heeft gemaakt (Klik hier voor foto’s van de Max Verstappen tafel).

Hieronder ziet u de video’s van ‘the making of’.

De AJAX Tafel van Nederland

De vorderingen van deze AJAX tafel

De Finishing touch van deze AJAX tafel op 14 en 15-2-2020

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in deze AJAX tafel!? …… Dat kunnen wij ons voorstellen. Helaas is deze tafel reeds verkocht. Maar er staan altijd nog meer unieke tafels in de showroom van Zwaartafelen te Amersfoort, wees dus welkom om eens rustig rond te kijken. Natuurlijk kan het ook zijn dat u bijvoorbeeld een Feyenoord fan bent, dan is deze tafel niet het geen u in huis wilt halen. Maar wees gerust, Jan-Carel maakt deze tafels in opdracht. U wenst en hij maakt ….. Kijk maar eens naar dit logo van een LAMBORGHINI.

Wenst u meer informatie? Stuurt u dan een mail aan:

 contact@jancarelkoster.com

Pin It on Pinterest