Beeldhouwer Jan-Carel Koster

Officiële website van de Nederlandse Beeldhouwer Jan-Carel Koster. Wonend in Nijkerkerveen en werkend in Voorthuizen. Meer info is te vinden op Wikipedia.

Op de ABOUT pagina van Beeldhouwer Jan-Carel Koster vind u zijn drijfveren en inspiratie bronnen. Maar hier alvast een klein voorproefje van wat u zoal kunt verwachten op deze pagina. In het jaar 2008 is Jan-Carel full-time beeldhouwer geworden en heeft hij zijn focus gericht op voornamelijk Kunst in de Openbare ruimte. Na dit enige jaren te hebben gedaan en waar mooie opdrachten als resultaat zijn neergezet. Heeft Jan-Carel nog een andere focus, namelijk de Toegepaste Kunst en dan met name de Toegepaste Kunst in het Interieur. Hij heeft de samenwerking gezocht met bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn. Maar omdat Beeldhouwer Jan-Carel Koster erg divers is in zijn werken die werkelijk vele markten bedienen heeft hij meerdere bedrijven gevonden om mee samen te werken.

High-End interieur

Beeldhouwer zijn is een mooi vak dat over het algemeen wordt geromantiseerd vanuit de renaissance gedachte. Hierin kan Jan-Carel zich prima vinden omdat vakkennis in die tijd een pre was! Zijn vakkennis is erg ruim te noemen zodat zijn ontwerpen in allerlei segmenten van de markt goed aanslaan. Toch zoekt deze beeldhouwer zoveel mogelijk het uiterste op. Zie bijvoorbeeld eens zijn ontwerp van het Edelstenen 3 persoons bad dat hij heeft gemaakt. Dergelijke projecten passen niet meer thuis in het midden segment van de markt, maar in het absolute High-End segment. De meubelen voor in de badkamer, maar ook zijn wandsculpturen en de zeer unieke en gepersonaliseerde tafels die hij maakt passen perfect in deze markt.

Kijkt u gerust eens rond op deze pagina en vraag gerust om informatie wanneer u geïnteresseerd bent in 1 of meer van zijn projecten. Op de contact pagina van de Beeldhouwer kunt u zijn gegevens vinden om hem te bereiken.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest